Følg os på Facebook

Tandblegning i Nordsjælland

FARVESTOFFER SOM ER KOMMET IND KAN OGSÅ KOMME UD IGEN. DERFOR KAN MAN BLEGE TÆNDER MED EN BLEGEGEL, SOM BESTÅR AF EN OPLØSNING AF HYDROGENPEROXID.

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, der har til formål at lysne tænderne og dermed gøre smilet hvidere. Da tænder spiller en central rolle for vores udseende, henvender denne tandbehandling sig til folk i alle aldre med et fælles ønske om at få et pænere tandsæt.

Vi tilbyder tandblegning i Nordsjælland med sikre og gennemtestede metoder, således at du trygt kan lade dine tænder blege hos os.

Hvordan virker tandblegning?

Tandblegning kan fjerne disse misfarvninger, fordi de molekyler, der forårsager misfarvningen, ikke er upåvirkelige. Med en særlig blegegel er det muligt at forandre de farvede molekyler, således de ikke længere misfarver og er til hindring for dine tænders naturlige hvide farve.

Blegegelen består af en opløsning af hydrogenperoxid, som er et middel, der er både sikkert og effektivt.

Den tandblegning vi tilbyder i Nordsjælland virker altså ikke ved at fjerne belægninger, som der gøres gennem tandbørstning, men derimod ved effektivt at gå ind og ændre de farvede molekylers sammensætning. Dette giver et godt og holdbart resultat.

Tandblegning i Nordsjælland – hjemmeblegning

Vi fremstiller et sæt blegeskinner til dig, som du får med hjem efter en grundig instruktion her på klinikken. Derefter skal du foretage blegningen dagligt 1 1-1½ time indtil du har opnået det ønskede resultat. Det tager typisk omkring en uge. Da vi benytter en mild blegegel, vil du som regel ikke opleve at dine tænder bliver følsomme.

Den hurtige klinikblegning med stærkere blegegel, som nogle klinikker har benyttet, er siden 2012 ikke længere lovlig.
Det kan du læse mere om på tandlaegebladet.dk

Er tandblegning skadeligt?
Hvad koster blegning af tænder?
Hjemmeblegning af tænder

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked