Følg os på Facebook

Kosmetisk tandbehandling

Ved kosmetisk tandbehandling får du en behandling, der vil udbedre udseendet af dine tænder, og det uden at det udspringer af en sygdomsårsag.

Behandlingen kan i stedet komme udelukkende af et ønske om at lave kosmetiske forbedringer på dine tænder. Nogle behandlinger er mere indgribende end andre, men i vores klinik garanterer vi en altid nænsom og professionel behandling.

Uanset årsagen til dit ønske om kosmetisk tandbehandling, ønsker vi altid at hjælpe dig godt videre i håbet om, at du stolt vil vise dit smil frem.

Behandlingstyper i klinikken

Kosmetisk tandbehandling kan blandt andet dække over følgende behandlinger:

  • Smile design: I dag kan man designe smil og tænder digitalt. Hvis du går med et ønske om at ændre på din tandstilling eller på dine tænders form, kan vi ved hjælp af vores Trios scanner lave en 3D-scanning af dine tænder og derefter digitalt visualisere den ønskede ændring. Dermed kan du se, hvad der er af muligheder og resultatet bliver meget forudsigeligt.
  • Udskiftning af sølvamalgamfyldninger: Til plastfyldninger, porcelænsindlæg eller kroner.
  • Tandblegning: Vi tilbyder tandblegning med sikre og gennemtestede metoder, så du trygt kan overlade behandlingen til os, og med vores hjemmeblegningssæt tager det ikke mere end 1 uge, før du når det ønskede resultat.
  • Porcelænsfacader på fortænder: Har du misfarvede eller skæve fortænder, og er det det første, du ser, når du kigger dig i spejlet? Med porcelænsfacader kan vi nemt rette dine tænder til eller dække misfarvninger, så du får et mere ensartet tandsæt, du kan være glad for.
  • Tandregulering af skæve tænder: Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder, og i klinikken tilbyder vi en række forskellige tandreguleringsbehandlinger til vores patienter.
  • Invisalign-behandlinger: Udover de mere almene behandlinger vi tilbyder i forbindelse med tandregulering, er vi i klinikken også certificerede til at lave Invisalign-behandlinger. Med Invisalign får du en nænsom og ikke-invasiv tandregulering, der er stort set usynlig, og det efterlader vores kunder med et stort, flot og nyt smil på kun få uger.
  • Lukning af diastema (mellemrum): Ikke alle er lige glade for deres mellemrum, og hvad end det er mellem fortænder eller andre tænder, hjælper vi dig gerne til et resultat, du er tilfreds med.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi tager meget gerne en snak om de forskellige behandlinger, vi tilbyder, så du kan blive klogere på, hvad vi kan gøre for dig, og så vi er sikre på, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Ikke alle har det lige bekvemt med at skulle til tandlæge, og god information og smertefri behandling er to ting, der kan gøre meget for at gøre tandlægebesøget mere afslappet.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked