Følg os på Facebook

Krone- og brobehandling

Hvis en tand er meget beskadiget og ikke kan genopbygges med en fyldning, kan den ofte genopbygges med en krone, som dækker hele eller det meste af tanden

Kroner kan udføres i forskellige materialer. Vi kan bedst lide de fuldkeramiske, som fuldstændig ligner naturlige tænder og ikke indeholder noget metal, så dem laver vi flest af. I nogle få tilfælde, f.eks. hvis man skærer tænder, kan guld være et rigtigere valg. Men det beslutter vi selvfølgelig sammen med dig.

Vi arbejder sammen med vores dygtige teknikere fra KN dental (kndental.dk) om at lave nogle højæstetiske kroner til dig, og hos os finder du ikke kroner importeret fra Kina eller andre steder. Porcelæn er et ”levende” materiale i hånden på en dygtig tekniker, og vi er af den klare overbevisning, at der er forskel på, om teknikeren kender ”sin” tandlæge eller masseproducerer på et kæmpe dentallaboratorium.

Derudover kan vi være sikre på, hvilke materialer kronerne indeholder. Kronerne er dyrere end udenlandsk producerede kroner, men vi er ikke i tvivl om, at de penge er godt givet ud, og vi ville selv vælge det samme.

En bro er i princippet flere kroner, som sidder sammen på række, og hvor nogle af leddene erstatter evt. manglende tænder

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked