Følg os på Facebook

Kirurgisk tandbehandling

Her på klinikken er det Sidsel, der foretager de fleste kirurgiske indgreb, som fjernelse af visdomstænder, cyster og lignende. Desuden har vi et godt samarbejde med et hold af dygtige, specialuddannede kirurger, som vi kan henvise til ved større indgreb. Kontakt os i dag for at høre mere om kirurgisk tandbehandling i vores klinik, eller læs med her hvor vi uddyber emnet.

Hvad er kirurgisk tandbehandling?

Kirurgisk tandbehandling dækker over alle de kirurgiske (operative) indgreb, der kan foretages i munden, kæben og i tandkødet. Det kræver en særlig uddannelse at foretage kirurgiske tandbehandlinger, og det er derfor kun tandlæger med speciale i kirurgi, der varetager denne behandling.

Hvornår er det nødvendigt med kirurgisk tandbehandling?

Når et problem er så stort, at det ikke kan løses med en almindelig tandrensning, eller en ekstra indsats i den daglige tandplejerutine, kan det kræve et kirurgiske indgreb. Disse problemer/sygdomme kan fx være fjernelse af problematiske visdomstænder, cyster eller kræft, men det kan også være tandregulering og indsættelse af tandimplantater.

Gør det ondt at få foretaget kirurgisk tandbehandling?

De fleste forbinder tandkirurgi med smerte, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi benytter os af moderne tandlægeudstyr og bedøvelsesmetoder, så vi kan foretage indgrebet hurtigt og så godt som smertefrit. Når bedøvelsen letter, er der nogle, der oplever milde smerter i mundregionen, men disse går over af sig selv, og kan evt. dæmpes med almindelig smertestillende medicin.

Lider du af tandlægeskræk, kan dette let slå ud ved tanken om kirurgisk tandbehandling, men ofte er det slet ikke så slemt, som det lyder. Vi giver dig grundig information om, hvad der skal ske, inden du lægger dig i tandlægestolen, så du ikke skal frygte indgrebet. Kombinationen af moderne udstyr og behagelig, personlig service i vores klinik vil forhåbentlig være med til at dulme din tandlægeskræk.

Bestil tid til kirurgisk tandbehandling

Skal du have trukket en visdomstand ud? Skal du have fjernet et udbrud af alvorlig rodspidsbetændelse? Eller skal du måske have rettet din tandstilling? Vi tilbyder kirurgisk tandbehandling i vores klinik i Nærum, eller henviser dig til en specialist i vores netværk. Oplever du ændringer eller smerter i mund, tænder og tandkød anbefaler vi, at du kontakter os, hurtigst muligt, så vi kan vurdere din situation og sørge for at bestille en tid til dig ved først mulige lejlighed.Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked