Følg os på Facebook

Tandlæge Lundtofte

Vi har klinik i Nærum nær Lundtofte

I Nærum tæt på Lundtofte finder du en erfaren og kompetent tandlæge, som har fokus på at yde en omsorgsfuld og skånsom behandling. Vi har et stærkt team af tandlæger og klinikassistenter, som alle sørger for at have en grundig dialog med alle vores patienter, så du som patient føler dig informeret, hørt og forstået. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter er trygge og rolige ved at skulle til tandlæge hos os, og derfor gør vi vores bedste for at skabe nogle behagelige, trygge rammer på klinikken.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere info. Vi fortæller meget gerne mere om klinikken og vores behandlinger, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov og eventuelle tandgener.

Moderne tandlæge nær Lundtofte

Hos Tandlæge Susanne Ekelund nær Nærum får du en tandlæge, som sørger for at følge med tiden og holde sig ajour inden for området. Det betyder, at du hos os får en moderne og professionel behandling af høj kvalitet baseret på den nyeste viden. Vi anvender de nyeste metoder, teknikker og udstyr, så du kan føle dig tryg ved at få den bedste behandling.

Din tandlæge nær Lundtofte tilbyder

Hos tandlæge Susanne Ekelund tæt på Lundtofte tilbyder vi en lang række behandlinger. Vi har fokus på en god forebyggende pleje, så dine tandlægeregninger ikke løber op og du bedst muligt kan undgå komplicerede tandbehandlinger. Med et regelmæssigt tandeftersyn og en grundig tandrensning kan vi holde dine tænder rene og ofte nå at opdage tandproblemer i tide, før det udvikler sig. En god forebyggende pleje hos os skal naturligvis kombineres med en god forebyggende pleje i hjemmet med to gange daglig, grundig tandbørstning og brug af tandtråd.

Hvis du skulle få problemer med dine tænder eller dit tandkød tilbyder vi effektive og skånsomme behandlinger. Det kan være en krone, bro eller en carriesbehandling, som hurtigt kan hjælpe dig af med dit tandproblem. Vi har en stor viden og erfaring, og vi har en omsorgsfuld tilgang til vores patienter. Du er derfor i trygge hænder hos din tandlæge nær Nærum.

Kontakt din tandlæge nær Lundtofte

Hvis du gerne vil finde en dygtig tandlæge tæt på Lundtofte, er tandlæge Susanne Ekelund et trygt valg. Vi har åbent for nye patienter, og vi sidder klar til at tage imod din tidsbestilling. Du er også velkommen til at ringe for spørgsmål eller en uforpligtende snak om dine behov.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked