Følg os på Facebook

Tandlæge Vedbæk

Leder du efter en dygtig tandlæge ikke langt fra Vedbæk? Og kunne du tænke dig at få skånsom behandling i moderne rammer? Så er Tandlæge Susanne Ekelund et oplagt valg for dig, som har brug for en tandlæge nær Vedbæk, der kan varetage behandlingen af dine tænder nu samt sikre deres sundhed i fremtiden.

Hvem er vi?

Hos Tandlæge Susanne Ekelund er vi et solidt hold af tandlæger og tandplejere, som arbejder tæt sammen om at sikre vores patienters tandsundhed. Vi har alle erfaring med såvel forebyggende indsatser som behandling af specifikke tandproblemer, og dette gør os til en tandlæge tæt på Vedbæk med en bred vifte af kompetencer.

Ved at vælge os som din tandlæge nær Vedbæk vælger du således en tandlæge, hvor der er garanti for, at du kan få netop den tandbehandling, du har brug for. Samtidig lægger vi vægt på at sikre et godt og tillidsfuldt forhold mellem dig som patient og os som fagfolk. Dette gør, at du trygt kan ligge dig i tandlægestolen, og i kombination med en behagelig atmosfære i klinikken samt komfortabel indretning gør vi vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du er til tandlæge nær Vedbæk.

Behandlingsmuligheder ved din tandlæge nær Vedbæk

Forebyggelse er altid bedre end behandling, og derfor tilbyder vi almindelig forebyggende tandpleje til alle vores patienter. Hvis skaden allerede er sket, kan vi med vores mange forskellige behandlingsmuligheder også tilbyde at behandle det specifikke problem. Vi tilbyder blandt andet almindelig cariesbehandling, rodbehandling, krone- og brobehandling, tandimplantater samt kirurgisk tandbehandling.

Vi tilbyder også kosmetisk tandbehandling, og drømmer du om hvidere tænder, kan vi hjælpe dig med at få dette gennem sikker og skånsom tandblegning.

Her finder du os

Hvis du kunne tænke dig at benytte dig af os, som din tandlæge tæt på Vedbæk, er du velkommen til at kontakte os og blive ny patient.

Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os eller skrive en mail til tandlaege@susanneekelund.dk. Så finder vi en tid til dit første tandeftersyn i klinikken.

Du er også velkommen til at besøge os og danne dig et indtryk af klinikken. Vores tandklinik er beliggende på adressen Langebjerg 2, 2850 Nærum, hvilket gør os til en tandlæge beliggende tæt på Vedbæk. Vi har åbent:

  • Mandag: 08:00-18:00
  • Tirsdag: 08:00-16:00
  • Onsdag: 09:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-16:00
  • Fredag: 08:00-14:00

Vi står klar til at byde dig velkommen til professionel og skånsom tandbehandling, og vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked