Følg os på Facebook

Akut tandlæge i Nordsjælland

Har du smerter i tænderne og tandkød, en knækket tand eller tandpine, har du brug for at komme til tandlæge hurtigst muligt for at blive smerterne kvit og få den nødvendige behandling.

Vi er en akut tandlæge i Nordsjælland, som tilbyder akutte tider på vores klinik inden for vores åbningstider. Har du et pludseligt opstået tandproblem, kan du få en akut tid til behandling og på denne måde afhjælpe problemet, før det udvikler sig og bliver mere alvorligt.

Bliv smertefri med behandling hos en akut tandlæge i Nordsjælland

Smerter er kroppens måde at fortælle dig, at noget er galt. Har du smerter i tænder eller tandkød, er er det bedste, du kan gøre derfor at reagere på tilstanden og opsøge hjælp.

I mange tilfælde er du ikke i tvivl om, hvorvidt du har behov for en akut tandlægetid eller ej. Knækker du en tand, eller har du på anden måde været involveret i en ulykke, der har forårsaget skader på dine tænder er behovet for akut tandlægehjælp klart.

Lider du af tandpine, bør du ligeledes rette henvendelse, da disse smerter ikke vil forsvinde, før du har fået den nødvendige behandling.

I udgangspunktet bør du altid reagere på smerter i tænder og tandkød, da dette kan være tegn på både små og store problemer med tænderne. Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for at komme akut til tandlæge i Nordsjælland, eller behandlingen kan vente et par dage, anbefaler vi, at du kontakter os for at få afklaret din situation.

Få en akut tid i vores normale åbningstid

Hvis du står i en situation, hvor du har behov for en akut tandbehandling, tilbyder vi at hjælpe dig.

Vi er nemlig en akut tandlæge i Nordsjælland, som kan tilbyde dig en akut tid mandag til fredag inden for vores normale åbningstider. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os på telefon og så godt som muligt beskrive dine smerter for os.

Da det naturligvis varierer fra dag til dag, hvor mange af vores patienter, som har behov for akut tandlægehjælp, beder vi dig kontakte os så tidligt på dagen som muligt, hvis du har brug for en akut tid. På denne måde har vi de bedste betingelser for at tilbyde alle den hjælp, de har brug for.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked