Følg os på Facebook

Tandlæge Skodsborg

Vi har klinik i Nærum nær Skodsborg

Søger du en ny tandlæge i nærheden af Skodsborg? Så er tandlæge Susanne Ekelund i Nærum et oplagt valg. Det er nemt og hurtigt at komme til din tandlæge hos os fra Skodsborg, og der er gode muligheder for offentlig transport og parkering, hvis du kommer i bil.

Tandlæge Susanne Ekelund er en moderne og professionel tandlægeklinik, hvor du får en behandling af høj kvalitet. Ring til os i dag for tidsbestilling til et tandeftersyn eller en behandling. Du kan også sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

En ajourført tandlæge nær Skodsborg

Hos tandlæge Susanne Ekelund nær Skodsborg, får du en tandlæge, der sørger for at følge med udviklingen og holde sig ajour inden for den nyeste viden. Vi deltager nemlig regelmæssigt i kurser og konferencer, hvor vi lærer om den nyeste viden og om nye teknikker, metoder og udstyr til at give vores patienter den bedste behandling. Dette betyder først og fremmest, at du med os som din tandlæge nær Skodsborg får en tandlæge med moderne behandlingstilbud, og derudover kan du vide dig sikker på, at vores optimerede tilgange giver dig en så skånsom tandbehandling som muligt.

Kendetegnende for os som tandlæge tæt på Skodsborg er desuden, at vi sparrer og vidensdeler internt på klinikken. På den måde udvikler vi os hele tiden som tandlæger og klinikassistenter, hvilket er din garanti for en god og professionel behandling.

Din tandlæge nær Skodsborg tilbyder

Hos tandklinikken tandlæge Susanne Ekelund tilbyder vi en lang række almindelige tandbehandlinger.

Hos os kan du blandt andet få lavet en tandkrone, en bro, en implantatbehandling eller en carriesbehandling. Du kan således få behandling, hvad enten det drejer sig om små eller større tandproblemer. Vi har nemlig stor erfaring med diverse tandbehandlinger, og vi giver en grundig og skånsom behandling med en stor effekt.

Udover vores tandbehandlinger prioriterer vi forebyggende behandling højt, da forebyggelse ganske enkelt er den nemmeste vej til sunde tænder hele livet. Vi giver derfor en god forebyggende behandling og pleje, hvilket ikke alene bidrager til, at du kan forebygge tandproblemer, men ligeledes bidrager til, at dine tandlægeregninger holdes nede. Med andre ord: Forebyggende tandbehandling har mange fordele!

Moderne og hyggelig tandklinik

Hos tandlæge Susanne Ekelund tandklinik er der er en god stemning og behagelig atmosfære. Mange forbinder tandlæger med kolde og kliniske rum, men her adskiller vi os som tandlæge nær Skodsborg ved i højere grad at have en klinik med et hjemligt præg – dog uden at gå på kompromis med hverken modernitet eller hygiejne.

Det er nemlig langt fra ligegyldigt, at du føler dig godt tilpas i klinikken. Er du som patient tryg og afslappet ved at være i klinikken, vil denne tryghed afspejle sig i kvaliteten af dit tandlægebesøg: Jo mere rolig og veltilpas du er, desto bedre vil ikke blot din oplevelse i klinikken men også dit udbytte af tandbehandling være.

Ikke desto mindre er mange mennesker utilpasse ved at skulle til tandlæge og forbinder det med ubehag. Dét vil vi gerne ændre på, og ved at være en moderne tandklinik med fokus på en hyggelig atmosfære gør vi altså en aktiv indsats for at sætte nogle gode rammer for dit tandlægebesøg – din veltilpashed er et af vores vigtigste succeskriterier!

Sørg derfor endelig for at fortælle os, hvis du er utilpas ved dit tandlægebesøg. Så hjælper vi dig godt igennem.

Kontakt din tandlæge nær Skodsborg

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Skodsborg, som kan give dig en professionel behandling af høj kvalitet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager imod nye patienter, og vi tilbyder en lang række forskellige tandbehandlinger.

Ring til os i dag for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov, og vi fortæller gerne mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked