Følg os på Facebook

Tandlæge Holte

Vi har klinik i Nærum nær Holte

Er du på udkig efter en kompetent og behagelig tandlæge nær Holte, så står Tandlæge Susanne Ekelund klar til at tage imod dig, hvad enten du er ny eller tilbagevendende patient.

Vores klinik ligger blot et stenkast fra Nærum station, hvilket gør os til et oplagt valg for patienter, der bor i Holte, Søllerød og Lundtofte. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et behageligt og afslappet tandlæge-miljø, centralt placeret i forhold til offentlig transport.

Fokus på at bekæmpe tandlægeskræk

Hos Tandlæge Susanne Ekelund er vi et mindre team af engagerede tandlæger og tandplejere, der arbejder på at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som overhovedet muligt. Dette gør vi først og fremmest ved at tilbyde professionel behandling, således at du får maksimalt udbytte samt færrest mulige smerter ved at gå til tandlæge nær Holte.

Vi er alle forskellige, og dette kommer i høj grad til udtryk i forbindelse med tandlægebesøg: Nogle mennesker har det fint med at gå til tandlæge, mens det for andre volder større problemer. Som tandlæge tæt på Holte ved vi, at mange danskere lider af tandlægeskræk, og derfor tager vi også særlig hånd om dette problem.

Vores tandlæge Sidsel Balle Hansen har udover sin tandlægeuddannelse også en efteruddannelse som coach, hvilket gør hende i stand til rådgive og vejlede folk, der lider af tandlægeskræk. Er du en af de mange danskere, som lider af tandlægeskræk, vil du således kunne finde stor støtte og hjælp hos Sidsel, og ligeledes vil vores generelle professionelle og imødekommende indstilling over for tandlægeskræk i klinikken hjælpe dig et stort skridt på vejen til at slippe af med denne frygt.

Gennem klar kommunikation skaber vi et grundlag for en behagelig behandling. Det er nemlig vores erfaring, at jo mere vores patienter ved om den behandling, de skal gennemgå, desto tryggere føler de sig. Samtidig sørger vi for, at du får særlig skånsom og smertefri behandling, hvilket vil bidrage til at bryde den onde cirkel.

Stort udbud af behandlinger

Hos Tandlæge Susanne Ekelund tilbyder vi alt fra almindelig forebyggende tandpleje til omfattende implantatbehandlinger. Fælles for alle behandlinger er, at de bliver fulgt af grundig information og vejledning, så du til hver en tid er klar over, hvad der kommer til at foregå under din behandling. Vi er nemlig en tandlæge nær Holte, som lægger stor vægt på en høj grad af gensidig tillid og forståelse – og dette opnår vi bedst med god kommunikation.

Udover forebyggende tandpleje og implantatbehandlinger omfatter vores behandlinger også:

  • Paradentosebehandling
  • Plastbehandling
  • Krone- og brobehandling
  • Tandblegning
  • Kosmetiske tandpleje

Vi går højt op i at kvalitetssikre vores behandlinger, og dette gør vi bl.a. ved jævnligt at udvide vores kompetencer gennem efteruddannelse og kurser. Som tandlæge ikke langt fra Holte mener vi, at det er vigtigt at have fingeren på pulsen og følge med i udviklingen af nye behandlinger og teknologisk udstyr. At vi følger med i udviklingen, sikrer dig, at behandlingen altid foregår på det højest faglige niveau, så du trygt kan læne dig tilbage i tandlægestolen og slappe af, vel vidende at vi udfører vores arbejde på bedste vis.

Her finder du os

Kommer du fra Holte, er der rig mulighed for at parkere bilen foran vores klinik, fx på parkeringspladsen ved Nærum Torv. Kommer du derimod med offentlig transport, går bus 195 fx direkte fra Holte station til Nærum station, hvorfra der kun er 150 meter, til vi kan byde dig indenfor i vores klinik på Langebjerg 2 i Nærum.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked