Følg os på Facebook

Tandlæge Trørød

Vi har klinik i Nærum nær Trørød

Hvis du søger en erfaren og kompetent tandlæge i nærheden af Trørød, så er tandlæge Susanne Ekelund et trygt valg. Vi er en moderne tandlægeklinik i Nærum, som er nem at komme til fra områder som Trørød. Det er derfor et oplagt valg, hvis du bor i Trørød, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på.

Du er altid meget velkommen til at kontakte tandlæge Susanne Ekelund, hvis du gerne vil bestille en tid. Vi har åben for nye patienter, og vi tager godt imod dig. Ring til os i dag eller send os en mail for mere info eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig.

Vores team

Hos Tandlæge Susanne Ekelund finder du et stærkt team af tandlæger og klinikassistenter tæt på Trørød. Vi har et dygtigt hold af medarbejdere, som alle arbejder ud fra samme mål om at have en god dialog med vores patienter, så vi skaber størst mulig tryghed og ro.

Vi har alle den rette viden og erfaring til at give vores patienter en professionel behandling af høj kvalitet, og vi gør vores bedste for at gøre dig veltilpas under din behandling. Vi har en omsorgsfuld tilgang over for vores patienter, og vi arbejder skånsomt men grundigt med at holde dine tænder sunde og stærke resten af dit liv.

Kompetent tandlæge nær Trørød

Hos tandlæge Susanne Ekelund nær Trørød får du en kompetent og erfaren tandlæge med en stor viden inden for tandlægefaget. Vi sørger for hele tiden at holde os ajour på vores område, så vi kan tilbyde vores patienter den bedste behandling. Det gør vi blandt andet ved at deltage i kurser og konferencer med den nyeste viden om teknikker, behandlingsmetoder og udstyr inden for faget. På den måde ved vi, hvordan vi bedst muligt giver dig som patient en professionel og tilfredsstillende behandling.

Kontakt din tandlæge nær Trørød

Hos tandlæge Susanne Ekelund i Nærum tæt på Trørød får du en erfaren og omsorgsfuld tandlæge. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Trørød med både bil og offentlig transport.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og tage en snak med din tandlæge tæt på Trørød. Vi fortæller gerne mere om vores behandlinger og besvarer dine spørgsmål.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked