Følg os på Facebook

Tandimplantater

Er du kandidat til at få tandimplantater?

I dag behøver du ikke at acceptere at blive tandløs, hvis du skulle miste en eller flere af dine tænder. Siden 1950’erne er der nemlig blevet udviklet måder til at lave kunstige tænder, og de laves i dag så flot, at du næsten ikke kan skille de kunstige fra de rigtige tænder.

Vi sørger for at foretage en grundig forundersøgelse af vores patienter, inden behandlingen går i gang, så vi er sikre på, at de er gode kandidater til implantater. Med implantater får du et nyt smil, du kan være stolt af at vise frem, og i vores klinik står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig erstatning af dine gamle tænder, og det er i dag muligt at lave meget flotte og enormt holdbare resultater. Med et tandimplantat opereres kunstige ”rødder” i form af titaniumskruer ind i kæberne, på hvilke der sættes porcelænskroner eller en bro, og til sidst vil de til forveksling ligne naturlige tænder.

Porcelænskronerne laves i samarbejde med vores dygtige dentallaboratorium CC Dent, der altid leverer flotte resultater. Her på klinikken er det vores dygtige tandlæge Susanne Ekelund, der gennem mange års erfaring siden 1995 har specialiseret sig i at lave tandimplantater, hvorfor det er hende, der vil stå for denne del af behandlingen. Susanne Ekelund vil med sin omhyggelighed og præcision sørge for at give dig et flot og smertefrit resultat, du uden tvivl vil blive glad for.

Vi arbejder altid sammen med Peter Lindkvist, der er en yderst behagelig og dygtig kirurg. Han har isat hundredvis af implantater og er et af de mest perfektionistiske mennesker, vi her i klinikken kender. Derfor kan du være sikker på altid at få en professionel behandling og et flot resultat, uanset hvilket omfang din behandling skulle have.

Hvad skal du forvente af behandlinger fremadrettet?

For at sikre den bedste holdbarhed for tandimplantaterne er der flere ting, du selv kan gøre. For det første er det vigtigt at holde en god mundhygiejne, så der er de bedste forhold for de nyligt isatte implantater. Dertil er det vigtigt at komme til en regelmæssig kontrol af tandimplantaterne, hvor vi her i klinikken tjekker, at det hele ser ud, som det skal.

Vi holder os naturligvis opdaterede, og der udvikles konstant på nye behandlingsformer inden for området af tandimplantater, men teknologien forbliver dog den samme som beskrevet ovenfor.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked