Følg os på Facebook

Er tandblegning skadeligt?

Gule og misfarvede tænder leder i mange tilfælde til, at folk skjuler deres smil over for omverden. Dette er ikke alene hæmmende for de personer, som lider af misfarvede tænder, men det bidrager også til lavt selvværd.

Heldigvis kan tandblegning gøre en stor forskel for udseendet på mange folks tænder. Ikke desto mindre lever mange med problemet, fordi de er usikre på, hvilke risici der er forbundet med tandblegning.

For hvad er op og ned i diskussionen om tandblegning? Er tandblegning skadeligt for tænderne? Eller kan du trygt lade dine tænder blege?

Som professionelle behandlere og erfarne fagfolk kan vi berolige dig med, at tandblegning i langt de fleste tilfælde ikke er skadeligt for tænderne. Hvorfor dette er tilfældet, kan du læse mere om nedenfor.

Vi tilbyder sikker tandblegning

Vores særlige blegegel virker ved at ændre de misfarvende molekylers sammensætning. På denne måde neutraliseres deres farve, således at de ikke er vejen for dine tænders naturlige udseende. Det betyder, at du med vores forfinede teknik får skånsom tandblegning med en blegegel, der ikke beskadiger emaljen.

Vælger du at benytter dig af tandblegning i Nordsjælland hos os, kan du således trygt lade dine tænder blege, da vores tandblegning foregår med et sikkert blegemiddel, der ikke skader dine tænder.

Er dine tænder egnet til tandblegning?

Inden vi påbegynder tandblegning, foretager vi et grundigt tjek af dine tænder. Det er nemlig ikke alle tænder, der egner sig til tandblegning, og derfor har dette tjek til formål at sikre, at vi kun foretager tandblegning, hvis dine tænders tilstand tillader det.

Er dine tænder meget slidte og emaljen heraf delvist nedbrudt, fraråder vi tandblegning. Det samme gør sig gældende, hvis der observeres kraftig betændelse i tænder og tandkød samt i tilfælde af markante syreskader. Ved tandblegning fjernes nemlig en lille del af emaljen hver gang der bleges. Dennes lille del er ubetydelig for dig, som har sunde tænder, men er tænderne slidte, betændte eller beskadiget, kan tænderne vurderes uegnet til tandblegning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine tænder er egner sig til blegning, anbefaler vi, at du kontakter os og får en tid til forundersøgelse.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked