Følg os på Facebook

Hvad er prisen for blegning af tænder?

Blegning af tænder er et kosmetisk indgreb, der for et relativt lille beløb kan give dig hvidere tænder, og som kan vise sig at blive guld værd for dig.

Blegning af tænder koster nemlig mindre, end hvad mange forventer, og det betyder, at de fleste mennesker kan være med på de priser, det kræver at få bleget sine tænder.

Tandblegning og priser

Når du vælger at lade dine tænder blege med hjemmeblegning hos os, kan du forvente en pris på mellem 2000-3000 kroner. Denne pris inkluderer forundersøgelse, inden indgrebet påbegyndes, blegeskinner, blegegel samt instruering i brug af disse.

For dette beløb har du altså mulighed for at få hvidere tænder, som ikke alene vil have stor betydning for dit udseende men som også vil kunne påvirke din selvtillid i en positiv retning. Du kan vælge at se prisen for tandblegning som en investering i dine tænder, som både har værdi nu og her og ikke mindst på længere sigt.

Dog kan prisen på den enkelte behandling variere fra person til person, og ønsker du at tilkøbe mere blegegel, end den mængde, der passer til daglig blegning i en uge, kan dette tilkøbes for et beskedent beløb.

Suppler din tandblegning med yderligere kosmetisk tandbehandling

Tandblegning er et kosmetisk tandindgreb, der forbedrer dine tænders udseende. Når du påbegynder tandblegning kan du således se frem til at få flottere tænder, men tandblegning er ikke det eneste, du kan gøre for at forbedre dine tænders udseende.

Du kan med fordel supplere din tandblegning med yderligere kosmetisk tandbehandling. Dette kan gøres ved blandt andet at udskifte sølvamalgamfyldninger med plastfyldninger, hvormed du undgår de mørke fyldninger, som ofte er synlige, når du griner eller åbner munden.

Er det relevant for dig, kan du tilmed vælge at få rettet dine tænder gennem tandregulering, og uanset hvilke kosmetiske tandbehandlinger, du vælger at få, vil du med behandling hos os være sikret et godt og sikkert behandlingsresultat.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked