Følg os på Facebook

Hjemmeblegning af tænder

I lang tid har tandblegning været et kosmetisk indgreb, der er blevet foretaget på tandklinikker. Til manges glæde har nye metoder og moderne teknikker i dag gjort det muligt at foretage hjemmeblegning af tænder uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten.

Hjemmeblegning af tænder er således en mulighed, der henvender sig til dig, som leder efter en hurtig, nem og sikker vej til hvidere tænder.

Specialfremstillede blegeskinner til dig

Første skridt på vejen til hvidere tænder består i at få foretaget et grundigt sundhedstjek af dine tænder. Vi laver denne undersøgelse med henblik på at sikre, at de misfarvninger, du har på tænderne, kan fjernes ved hjælp af denne form for tandblegning, samt for at vurdere dine tænders sundhedsmæssige tilstand.

Hvis vi vurderer, at dine tænder er egnet til blegning, er næste skridt at få taget aftryk af dine tænder på klinikken. Aftrykkene skal bruges til fremstilling af unikke skinner, der passer på dine tænder.

Når blegeskinnerne er fremstillet, udleverer vi disse til dig i klinikken sammen med den blegegel, som skal lysne dine tænder. Hvordan du helt nøjagtigt skal bruge blegeskinnerne og det udleverede blegeprodukt, fortæller vi dig inden, du forlader klinikker, og du har naturligvis også mulighed for at stille afklarende spørgsmål.

Hvor længe og hvor ofte skal tænderne bleges?

Hjemmeblegning af tænder foregår på den måde, at du hver dag skal bruge dine specialfremstillede blegeskinner. Nærmere bestemt skal du hver dag foretage blegning i 1-1½ time ad gangen, og dette kan du med fordel gøre, mens du foretager en form for stillesiddende aktivitet. Denne procedure gentager du dagligt, indtil du har opnået det ønskede resultat. Ofte vil der gå cirka en uge.

Er du på jagt efter en hurtig og komfortabel måde at blege dine tænder på, er hjemmeblegning af tænder altså et godt valg.

Fordele ved hjemmeblegning

  1. Grundig forundersøgelse med øje for dine tænders sundhed
  2. Tandblegning i trygge omgivelser hjemme hos dig selv
  3. Mild og sikker blegegel med veldokumenteret effekt
  4. Vær ikke afhængig af en tid hos tandlægen – foretag tandblegningen præcis når det passer dig
  5. Smertefri tandblegning

Der er med andre ord mange fordele ved hjemmeblegning af tænder, og kunne du tænke dig et flot og naturligt resultat, er der således god grund til at komme i gang med hjemmeblegning af dine tænder.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked