Følg os på Facebook

Derfor er dine tandeftersyn hos tandlægen vigtige

For at sikre sig sunde og stærke tænder resten af livet, er der flere faktorer, der er vigtige. 

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for en grundig, daglig tandpleje med tandbørstning og tandtråd. Din kost og livsstil er også vigtig for tændernes sundhed for eksempel i forhold til syreskader efter indtag af syreholdige produkter såsom cola og appelsin juice. Men en ligeså vigtig faktor for sunde og stærke tænder livet ud er et regelmæssigt tandeftersyn hos din tandlæge.

Et tandeftersyn hos tandlægen med jævne mellemrum vil blandt andet kunne sikre, at dine tænder og mund renses for alt det, som du ikke selv kan klare med tandbørsten og tandtråden. Det kan for eksempel være tandsten, som er bakterier, der forkalkes af kalken i spyttet, hvis bakterierne ikke børstes helt væk. Det kan også være et hul, som enten er begyndende eller er udbrudt, som skal behandles, før det bliver værre.

Med et tandeftersyn hos tandlægen kommer din tandlæge helt i dybden med rensningen af dine tænder, og din tandlæge vil samtidig kunne holde øje med, om der er brug for behandling eller forbyggende pleje af dine tænder. På den måde tager du en forebyggende tilgang til din tandpleje og minimerer risikoen for store tandskader og høje tandlægeregninger. Når du sørger for at beskytte og pleje dine tænder med forebyggende, regelmæssige tandeftersyn, vil du hele tiden sikre dig den bedst mulige behandling af dine tænder. Det vil på sigt kunne svare sig. Ikke kun fordi du undgår generende og smertefulde problemer med tænderne og større tandbehandlinger, men det vil også kunne betale sig økonomisk, hvis forebyggende tandtjek og grundige rensninger tager tingene i opløbet i stedet for at vente, til det er slemt. 

Den største andel af ødelagte tænder skyldes bakterier i tænder eller tandkød, som ikke er blevet fjernet grundigt nok. Der er derfor meget at vinde ved en dybdegående tandrensning hos tandlægen ved et tandeftersyn.

Hvis du gerne vil i kontakt med en erfaren og kompetent tandlæge, som kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser på et tandeftersyn, er du altid velkommen til at kontakte tandlægeklinikken Susanne Ekelund. Her får du en omsorgsfuld og grundig behandling af dine tænder, og vores mål er at sikre dig sunde tænder og tandkød resten af livet.

Kontakt os i dag
Vi ser frem til
at høre fra dig

Tandlæge Susanne Ekelund
Langebjerg 2
2850 Nærum

4580 4708
tandlaege@susanneekelund.dk


Sitemap

Skriv en besked